Onze diensten

Elektrotechniek

De groepenkast in je meterkast moet vervangen of aangepast worden als de capaciteit niet meer voldoende is voor alle apparaten die je in huis gebruikt of als deze niet meer voldoet aan de huidige normen kunt u contact met Pele Techniek opnemen om met u samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor u situatie.

Tegenwoordig gebruiken we veel meer elektrische apparaten dan een aantal jaar geleden. Vaatwassers, drogers, ovens liggen voor de hand. Maar ook elektrische kookplaten, laadpalen voor auto’s, kokend water kranen, tablets, smartphones en televisies zorgen voor een belasting van je netwerk in huis. Bij een overbelasting van de groepenkast springen de stoppen er dan uit.

Als dit vaak voorkomt, is de kans groot dat je groepenkast vervangen moet worden. De capaciteit wordt uitgebreid en zo is deze weer geschikt voor toekomstig gebruik. Dit is geen klus die je zelf kunt of mag doen. Hier heb je een specialist voor nodig.

Wat het vervangen van je groepenkast kost, is afhankelijk van je behoeften. Dit hangt bijvoorbeeld samen met de apparatuur die je gebruikt en welk merk groepenkast je wil.

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij geven je advies over je mogelijkheden. Indien nodig komen we bij je langs. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Een intercom installatie biedt veiligheid en gemak als je geen direct zicht hebt op je voordeur. Bijvoorbeeld als je in een appartementencomplex woont, of een lange oprijlaan hebt. Met een intercom installatie zie je wie er aan de deur staat en kun je met deze persoon praten, zonder dat je daadwerkelijk naar de voordeur toe moet om te zien wie daar staat. En heb je besloten deze persoon binnen te laten, dan kun je de deur van afstand ook open doen.

Een intercom installatie laat je niet elke dag installeren. Waar moet je op letten? Wat is belangrijk bij de keuze voor een videofoon installatie die aan jouw wensen voldoet? Wij installeren regelmatig dit soort installaties in verschillende situaties.

LED

Met LED bespaar je op je energie- en onderhoudskosten. Zo verdien je je investering binnen drie tot vijf jaar terug. Dit is goed voor je financiën én voor het milieu. 

3 redenen om nu te investeren in LED

  • Verbruik minder energie en bespaar op je operationele kosten.
  • Trek 45% van je investering af van je fiscale winst* en verlaag je terugverdientijd significant.
  • Voldoe aan de wettelijke energiebesparingsplicht.

* onder bepaalde voorwaarden – raadpleeg je fiscaal specialist

Verplichting vervanging verlichting door LED

Eén van deze verplichte maatregelen op de zogenaamde Erkende Maatregelenlijsten is het vervangen van conventionele verlichting door LED. Ook als je niet energiebesparingsplichtig bent, is dit dus een goede investering.

Audio & Video

Data

Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigendommen te beschermen tegen ongewenste situaties. Een van de mogelijkheden is het gebruik van camerabewaking in en rondom je huis. Van buiten is zichtbaar dat het pand met camera’s wordt beveiligd en dit heeft vaak al een afschrikwekkend effect voor personen die kwaad in de zin hebben.


Bij het installeren van camerabewaking moet je rekening houden met een aantal voorwaarden. Deze zijn wettelijk bepaald. Zo moet camerabewaking een gerechtvaardigd belang hebben en onderdeel zijn van een pakket van beveiligingsmaatregelen. De inbreuk op de privacy van de personen die gefilmd worden, moet zo klein mogelijk gemaakt worden. En mensen moeten vooraf geïnformeerd worden dat ze op de desbetreffende locatie gefilmd worden.


Doelen camerabewaking
Wat je met camerabewaking wil bereiken, is ook een bepalende factor in wat de beste oplossing voor jou is. Wil je criminaliteit voorkomen, bewijsmateriaal vastleggen, toegangscontrole bevorderen of een extra bevestiging van wat er aan de hand is als het alarm afgaat (de zogenaamde alarmverificatie)?

Soorten camera’s
Ook het soort camera’s dat ingezet kan worden, is divers. Er zijn netwerkcamera’s die uit te breiden zijn met bewegingsdetectie, geluidsdetectie en sensoren voor bijvoorbeeld temperatuur. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook slimme camera’s op de markt. Zij kunnen rekenen en tellen en ze herkennen patronen, nummerborden en gezichten.


Welke oplossing is het beste voor jouw situatie?
Kortom, een camerabewakingsplan is altijd maatwerk. Wat de beste oplossing is voor jouw situatie is afhankelijk van erg veel factoren en keuzes die je kunt maken. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Our Recent Work

Our Case’s Study

Comercials

Business Bilding secour Cam

Cayler Offices

A simple and proven methodology that companies use to measure customer happiness as it relates to company brand, product or service.

PRICE TABLE

Choose Best Plan

$ 15.99

$ 17.50

2.0 MP

CCTV

Standard

2 Turbo-HD Camera

4 Port HD DVR/NVR

500gb Hard Drive For Recording

17" LCD Monitor

Power Supply & Connectors

1 Year Replacement Warranty

07 Days FREE Call back

$ 25.99

$ 28.50

5.0 MP

CCTV

Deluxe

2 Turbo-HD Camera

4 Port HD DVR/NVR

1TB Hard Drive For Recording

19" LCD Monitor

Power Supply & Connectors

1 Year Replacement Warranty

15 Days FREE Call back

$ 32.99

$ 35.50

8.0 MP

CCTV

Ultra

2 Turbo-HD Camera

4 Port HD DVR/NVR

2TB Hard Drive For Recording

24" LCD Monitor

Power Supply & Connectors

1 Year Replacement Warranty

30 Days FREE Call back

Have any ideas in your mind?

We Provide Leading Security Systems

Get a risk free

Inquiry For Security System

Features

01.

Schedule Your Tasks

02.

Manage By Control Panel

03.

Smarter Wireless

04.

Fingerprint Door Access

05.

Antenna Tagging

06.

CCTV System Access

07.

Schedule Your Tasks

08.

Manage By Control Panel